Ingyen mehetsz 3 nagy külföldi startup kiállításra – pályázz január 20-ig!

Jövő márciusban három jelentős nemzetközi eseményen vehet részt 20 magyar korai fázisú vállalkozás. A csapatok január 20-ig pályázhatnak a részvételre a www.innotradeprogram.hu oldalon.

Belgiumba, az Egyesült Államokba, és Izraelbe is eljuthatnak korai fázisú magyar vállalkozások egy-egy jelentős nemzetközi, technológiai, illetve startupokra fókuszáló rendezvényre.

Tanulmányút Izraelbe

Az InnoTrade első márciusi állomása egy, a világ egyik legnagyobb innovációs központjában, Izraelben március 5-14. között megrendezett tanulmányút. A szakmai program keretében a magyar startupok részt vesznek a kétnapos AXIS TelAviv nemzetközi kiállításon, valamint a Kereskedőház és Magyarország Izraeli Nagykövetsége kétoldalú üzleti tárgyalásokat, illetve vállalatlátogatásokat (IBM, Intel, NNG) is szervez számukra.

http://www.axistelaviv.com/

 

South by Southwest

Március 8-15. között az egyesült államokbeli Austinban megrendezésre kerülő South by Southwest keretében, a világ legnagyobb interaktív technológiai fesztiválján építhetik a magyar csapatok nemzetközi kapcsolatrendszerüket befektetőkkel és iparági szereplőkkel, valamint megismerhetik a legújabb technológiai trendeket, és piaci visszajelzéseket gyűjthetnek be.

https://www.sxsw.com/schedule/

TechStartup Day

Akik az öreg kontinensen mérettetnék meg magukat a nemzetközi porondon, azoknak a brüsszeli TechStartup Day kiváló ugródeszkát jelenthet. A március 9-10. között megrendezésre kerülő, smart city megoldásokra és kreatíviparra fókuszáló kiállítás egyedülálló módon ötvözi a technológia, az innováció és a vállalkozói lét témaköreit. A rendezvény kísérő eseményeként a magyar vállalkozások ellátogathatnak az antwerpeni International Startup Village inkubátorházba, ahol belga és magyar mentorok szakmai támogatása mellett többek között kidolgozhatják üzleti stratégiájukat.

http://www.techstartupday.be/
Ha a nemzetközi piac felé vennéd az irányt, ne habozz, látogass el a

www.innotradeprogram.hu

weboldalra, jelentkezz január 20-ig, és legyen a Tiéd a következő startup sikersztori!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .