Blogzine

Ők a Design Terminal Mentorprogramjának legújabb startupjai

Mostantól három hónapon keresztül fejlődhetnek a Design Terminal Mentorprogramjának legújabb startupjai szakértők segítségével, sőt akár nemzetközi piacra lépéssel és potenciális új befektetőkkel is számolhatnak.

Egy megoldás, ami a fizikai munkások egészségmegőrzését segíti. Egy alkalmazás, amellyel vészhelyzetben egyszerűsödik a mentők riasztása. Meddőségkezelési platform a holisztikus családtervezéshez. Ebben a félévben is változatos területeken működő vállalkozások jutottak be a Design Terminal Mentorprogramjába. Tizenegy csapat kezdte meg nemrég a 2022-es őszi szemesztert.

A következő három hónapban többek között termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben kapnak majd szakmai segítséget a startupok. A program erőssége most is a hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat, akik közreműködésével nagy szerepet kap a csapatok igényeire szabott, egyéni mentorálás.

Az elmúlt hét évben több, mint 210 induló vállalkozás fejleszthette ötletét, dobhatta piacra termékét, terjeszkedhetett új, akár nemzetközi piacok felé és ismerkedhetett meg potenciális befektetőkkel a Design Terminalnak köszönhetően. A Mentorprogram alumni csapatai közül többen kiemelkedő sikereket értek el az inkubációnak is köszönhetően.

A 2022-ES ŐSZI SZEMESZTER CSAPATAI

Az Apprise abban segíti célközönségét, hogy markánsabb marketingtevékenység nélkül is hatékonyan növeljék felhasználóik számát. A felület az alkalmazások felhasználószerzési kampányait automatizálja, kampányparamétereket, hirdetési szövegeket kezel, és optimalizálási tippeket is ad.

A Borindex a borkóstolók kínálatát összegzi felületén a nagyközönség számára, ugyanakkor a hozzájuk csatlakozó – már többszáz – magyar pincészeteknek ingyenes tartalomgyártással is segít.

A Duelbox virtuális, személyes vagy hibrid eseményekhez kínál interaktív, testre- (és márkára) szabható játékokat, melyekkel könnyebb bevonni a résztvevőket és erősíteni bennük az elköteleződést.

Az Exaurus mesterséges vázakat, úgynevezett exoskeletonokat gyárt, melyek csökkentik a fizikai munkát végzők munkahelyi baleseteknek való kitettségét. Az eszköz a mozgásszerveket érő stresszt enyhíti. Így természetesen hatással vannak a munkahely termelékenységére is.

Hozzáértő útmutatás nélkül az sem egyszerű, hogy segítséget kérjünk problémáinkra. Az Énprojekt a szakmai és magánéletben is segít megtalálni felhasználói számára a legjobb megoldásokat és szakembereket, legyen az pszichológus, coach vagy tanácsadó.

A Flame egy olyan alkalmazás, amely megkönnyíti a tűzoltók riasztását, méghozzá a veszély elhárításáig nyomon követve a helyzetet. Emellett országos tűzcsaptérképpel is a felhasználók rendelkezésére állnak.

A Performanceology terméke, a Simboostr bárkit e-sport versenyzővé varázsol. Virtuális versenymérnökkel biztosít automatizált visszajelzéseket a felhasználók számára, hogy hogyan fejleszthetik a vezetési technikájukat. Hamarosan mindezt már AI segítségével szeretnék elérni.

A ThanX Finance blokklánc alapú jutalom- és hűségplatformot épít, amelyen még kriptovalutát is lehet gyűjteni, azok pedig kedvezményekre és ajándékokra válthatók.

A tradAR kiterjesztett valóság megoldása az ipar különböző területein szeretne segítséget nyújtani, legyen az gyártás, légi közlekedés, védelmi feladatok, közüzemi szolgáltatók és MRO szolgáltatások.

A Truviva egy meddőségkezelési platform, amely holisztikus megközelítéssel foglalkozik a leendő anyák testi és lelki jólétével. Oktató és mindfulness anyagokkal, nagykövetekkel és termékenységi specialistákkal, valamint a cég által kifejlesztett kiegészítőkkel segítik a családalapítást.

A Veteményem.hu elsősorban hobbikertészek és önellátó gazdaságok számára nyújt interaktív platformot, ahol a felhasználók megtervezhetik és fejleszthetik kertjüket.

 

 

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük