Hazai pálya

Két örvendetes hír

A Portfolion és az Oracle is jó híreket jelent be a mai napon.

Értesüléseink szerint az Oracle Hungary hivatalosan is bejelenti a mai nap folyamán, hogy a az Oracle Corporation döntése értelmében újabb fejlesztési erőforrást hoz a vállalat Magyarországra. Az új Applications Lab hamarosan indul Budapesten, a szakirányú munkaerő toborzása már folyamatosan zajlik.

A PortfoLion Zrt. által, a Jeremie I. program keretében megvalósított első sikeres „exit-jéről”, a Cryo Management Kft. tulajdonrészének értékesítéséről sajtóbeszélgetés keretében lehet megtudni a cégtől.

A PortfoLion Zrt. 2011 januárjában szerzett részesedést a Cryo-ban az OTP Kockázati Tőkealap I. biztosította forrásból. A Cryo a biotechnológiai piac úttörő szereplője kutatás-fejlesztéssel, speciális eszközök gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Társaság közös tulajdonlása alatt, a Cryo dinamikusan fejlődött, üzleti gyakorlata és szervezete egyre professzionálisabbá vált, végig teljesítette az üzleti célokat, ezzel felkeltve egy nemzetközi szereplő érdeklődését. További részletek itt.

Megosztás