Címke: android

Szóljon hozzá most!

Ingyenes konkurenst kap az Android

A FirefoxOS megérkezett: az ingyenes és szabad Internet reinkarnációja az okostelefonokon. A Mozilla mert nagyot álmodni, így betarthat az Androidnak.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Magyar fejlesztésű adóvevő alkalmazás okostelefonokra

A PTTSystems egy Európában egyedülálló, androidos telefonokon futó digitális adóvevő szolgáltatást indít.

Kategória: Blogzine
4 hozzászólás

Kétpercente új androidos kártevő születik

Okostelefonra is vírusírtót telepíthetünk?

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Az Android lenyomja Amerikát

Egyre inkább az Androidra kell a fejlesztőknek figyelnie, mivel a Google okostelefon platformja egyre több országban veszi át a vezető szerepet az Appletől.

Kategória: Apple, Blogzine, Külföld, Mobiltech
Szóljon hozzá most!

Új mobil platformot fejlesztett az NNG

Uniós támogatást felhasználva az NNG Kft. egy új mobil platformot fejlesztett ki, amely biztosítja a helyfüggő szolgáltatások használatát autós környezetben is. A több mint 700 millió forintos nagyságrendű projektet az Európai Unió és a magyar állam közel 300 millió forinttal … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Kutatás, Mobiltech
Szóljon hozzá most!

Android Workshop a Telenornál

A mobilinternet és az okostelefonok, táblagépek nem csupán a mindennapokat tehetik könnyebbé, de forradalmasíthatják az oktatás és a tanulás jelenleg alkalmazott módszereit – derült ki a Telenor nyári szünet utáni első Android Workshopján.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Mobiltech
Szóljon hozzá most!

Beengedik a magyar fejlesztőket a Windows App boltjába

Megnyílik a Windows Phone Marketplace  a hazai fejlesztőknek. Ezzel új lehetőség adódik a hazai startupoknak a globális piac meghódítására.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
1 hozzászólás

Windows Phone – Lehetőségek egy remek platformon

Bizonyára sokan már a címmel sem értetek egyet. Windows Phone, mint remek platform? Lehetőségek egy ilyen kiforraltan, és kis felhasználószámmal rendelkező marketplacen?

Kategória: Mobiltech
2 hozzászólás

PocketGuide: Android market vs App-Store?

A tavalyi év hazai startup slágere volt a PocketGuide, amely megnyerte a Barcamp startup versenyét, a 2010-es EPC-t és utána a Finexttől is 1,5 millió eurót kapott. Az alapítóval Rétai Martinnal beszélgettünk az App-store és az Android közötti különbségekről: vajon … Folytatódik….

Kategória: Mobiltech
1 hozzászólás

Google hét és Facebook lufi

Úgy t?nik, hogy ez a hét – info szinten – a nagy Gugli piaci menetelésér?l és rossz Wall Street-i imidzsér?l szól. A Facebook értéke megint ugrott egy nagyot (80 mrd!!), talán már az FB lufi közelit? Aztán itthon elstartolt a … Folytatódik….

Kategória: Riportok