Címke: coworking

Szóljon hozzá most!

Forradalmi változások küszöbén a foglalkoztatás

Többet tanultak és fejlődtek, valamint boldogabbak és elégedettebbek a hazai független szakemberek, mióta a szabadúszó munkastílust választották – derül ki egy nemrégiben készült felmérésből. A válaszadók az egyik legnagyobb hazai freelancer közösség, a Freelancers in Hungarymeetup csoport tagjai.

Kategória: Blogzine, Kiemelt
Szóljon hozzá most!

Évi 1,2 millió ember “coworking-öl” – felmérés

A coworking irodák a kreativitás, a tudásmegosztás és a közösségépítés színterei, jelenleg évente körülbelül 1 millió 200 ezer ember fordul meg ezeken a helyeken.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

A Loffice Az Év Coworking Irodája

Határok pedig nincsenek! Arra vállalkozz, hogy vállalkozol! Egy újító szemlélet, amely sokakat bátorít és ösztönöz arra, hogy a saját vállalkozását elindítsa – ezek a Loffice hitvallásának főbb gondolatai.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Hétköznapi varázslat: Közösség + iroda = Coworking

Egy évvel ezelőtt még nagyon kevés helyen találtam volna olyan pezsgő közösségeket, mint mostanság Budapesten. Meetupok és üzleti reggelik tömegének ad helyet nap mint nap az a néhány közösségi iroda, amely alapítói felismerték, hogy együtt dolgozni jó.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Techbulvár
Szóljon hozzá most!

Egy éves a Kaptár

Tegnap családias coworking bulin voltunk. A Kaptár ünnepelte első születés napját. A startupperek talán kevésbé ismerik a Révay utcában óriási kirakatokkal hívogató közösségi irodát, viszont érdemes odafigyelni rájuk, mert a programjaik között egyre többször jelennek meg kifejezetten startupoknak szánt események.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Techbulvár
1 hozzászólás

Hogyan szerezz tőkét? – 2. rész

Az előző részben a startup ötlet buktatóit, és a ránk váró nehézségekkel kezdtük. A 2. részben az induló csapattal kapcsolatos kihívásokkal folytatjuk!

Kategória: Kutatás
1 hozzászólás

Kutatás 3. rész – A coworking jelenség és a pénz igénye

Íme a következő rész a nagy-startup-diploma-munkából, amelyet Varsányi Ágnestől közlünk. Mitől is érdekesek a ‘kowörkök’ a startupoknak? Majd utána megtudjuk, hogy  a startup finanszírozásnak mi az alapja? – izgalmas…

Kategória: Hazai pálya, Kutatás
1 hozzászólás

Itt az új, zöld coworking iroda, startupoknak is

Májusban új irodaközpontot nyit az ismert tőkealap egyik cége, a DBH Serviced Office Budapest belvárosában, a Wesselényi utca közelében.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles
3 hozzászólás

Coworking irodák Budapesten

Nálunk is gyarapodnak az olcsó bérleti konstrukciókat nyújtó coworking irodák. Küzülük több már ma is segíti a startup közösségek kialakulását, a cégek inkubációját. (Új, kezdőknek szóló Tanácsadó rovatunk nyitó cikke.)

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Riportok