Címke: Riverside

Szóljon hozzá most!

Befektetés egy katonai szoftvergyártóba

  Katonai kiképző és szimulációs rendszereket fejleszt a most  felvásárolt cseh Bohemia Interactive Simulations s.r.o. A véteár sajna hadititok…

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Van pénz a kkv-knak

Jelen gazdasági környezetben is széles a paletta a kis-és középvállalkozások számára elérhető finanszírozási formák terén – derült ki a a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) és az M27 ABSOLVO közös rendezvényén.

Kategória: Blogzine
1 hozzászólás

A magyar Diatron amerikai sikerei

A kockázati tőkével támogatott magyar Diatron Csoport legmodernebb vérképelemző berendezése, az Abacus 5 forgalomba hozatali engedélyt kapott, így már az USA-ban is értékesíthető. Az új termék megjelenésével jelentősen megerősödhet  az USA-ban a Diatron.

Kategória: Blogzine, Kutatás
Szóljon hozzá most!

Felpörögnek a tőkebefektetések!

A kockázati és magántőke befektetések száma jelentős növekedés előtt áll, már tavaly is 25-30 tranzakció születhetett, de 150-200 (!) várható a következő másfél-két évben.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles
Szóljon hozzá most!

A Riverside 285 millió eurót keresett

A Riverside globális magántőke társaság a kedvezőtlen európai piaci helyzet ellenére is sikeres évet zárt. Világszerte több, mint 400 millió eurót fektetett be, 7 európai vállalatot vásárolt fel, és ugyancsak 7 európai vállalatot értékesített.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Külföld
Szóljon hozzá most!

Pam Hendrickson az év Magántőke Menedzsere

A 2012-es Private Equity Manager Leadership Award díjat Pam Hendrickson kapta a magántőke iparág képviseletéért és a Riverside-nál bevezetett újításaiért. A Riverside globális magántőke társaság operatív vezetője múlt csütörtökön vette át a kitüntetést a Private Equity International vezetői fórumán, New … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles
Szóljon hozzá most!

Sikeres exit, sajna Svájcban

A budapesti irodával is bíró Riverside globális magántőke társaság jó áron eladta a svájci EM Test Csoportot. Az elektromágneses kompatibilitást tesztelő berendezéseket gyártó és szállító vállalatot az Ametek Inc. vásárolta meg 83 millió svájci frankért.

Kategória: Blogzine, Külföld
Szóljon hozzá most!

Nagyvadakra lő a Riverside

Drámaian csökkent a régióba áramló kockázati tőke, derült ki a Riverside globális magántőke társaság háttérbeszélgetésén. A Riverside ugyanakkor növeli helyi aktivitását: tavaly 250 céget vizsgáltak meg a régió 13 országában. Itthon 10 nagy céget világítottak át, de magyar befektetésről még … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya