Kutatás

Frissítettük a Startup Térkép 2012-t

A hétvégén módosítottuk és frissítettük a Startup Térkép 2012-t. Tucatnyi hozzászólást, javaslatot kaptunk – ezeket ezúton is köszönjük!

A január közepén publikált 0,1-es verzióhoz képest léptünk ismét egyet és a beérkezett véleményeket beépítettük a tavalyi állapotot tükröző térképbe. A mostani javításhoz a véleményeket ők adták, köszönjük nekik:

P. Tóth András, Zsembery Levente (Biggeorges’s NV), Bősze Katalin (EuCham), Korányi László (NIH), László Tamás, Szekér Gábor, Bundik Csaba (CETA Consulting), Bor Gergely (Magyar Startup Közösség a Facebookon)

A HVCA- t képviselő Takács Zsuzsanna is jelezte nekünk, hogy szerinte a HVCA nem a „Kapcsolódó Szervezetek” halmazba tartozik. Azonban itt nem tudtuk máshová besorolni, hiszen nem tőketársaság, nem állami intézmény és persze nem is angyal szervezet… Szóval ezen még gondolkozunk.

A várható menetrend a következő lesz:

Ha két héten belül nem kapunk több érdemi hozzászólást, akkor élve a rengeteg felajánlással, elkezdjük a kinyomtatható grafikus térkép megrajzolását. Azaz február 20-ig várjuk az észrevételeket és véleményeket, utána már nem fogunk tudni a 2012-es állapoton módosítani. Eddig küldjétek légy szíves! (Ide várjuk: info@suu.hu)

Majd ezzel párhuzamosan angol nyelvre is lefordítjuk, és ezt is publikáljuk majd a Prezi.com-on.

Köszönjük a rengeteg véleményt és forgassátok haszonnal a 2012-es térképet! (link ITT)

 

Megosztás