Első Napi videóüzenet a Day One-tól

Amint azt a minap megírtuk, Szeptember 30-ig lehet jegyezni Magyarország első angyal-befektetői tőkealapjának, a Day One Kockázati Tőkealap I. befektetési jegyeit. Most felleltünk egy remek beharangozó videót is, annak aki angyalokat szeretne látni.

A Straub Elek, Simó György, Molnár András és Kákosy Csaba nevével fémjelzett kockázati tőkealap elsősorban induló, hazai innováció alapú vállalkozásokba kíván fektetni, az informatika, internet, távközlés, energetika és pénzügy területén. Aki részletesebben kíváncsi rá, mi a szösz ez a Day One, az itt bővebben olvashat róla.

Most felleltünk egy remek beharangozó videót. Íme a linkje:

Day One Videó

Ismételten jelezzük, hogy csak az siessen, akinek van felesleges 15 millió forintja. Illetve esetleg munkával is beszállna a startupok menedzselésébe.

Aki ötletére szeretne legalább 20, legfeljebb 80 millió forintot, annak meg kell várnia, hogy a pénzes bácsik és nénik összedobják a Day One indulásához szükséges minimum 400 milliós indulótőkét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .