BlogzineTechbulvár

Hova menjek hét elején?

Megint pörög a startup világ. Hétfőn First és Mobile Monday, kedden Pioneers Unplugged hívogatja a startupperket.Akad bőven program ismét. Nem unatkoznak a startupperek, mostanában. Hétvégén a Hackathon BME-Corvinus (beszámoló jön) és egy mobilos verseny futott le párhuzamosan. Sikeresen. Ez azt mutatja, hogy van kraft a magyar Startup világban. Nem is árt pörögni, mert jönnek a Gazellák és nem lesz elég fóka. Na de vissza a mai estére meg a holnapira.

Hétfő este Záboji Péter First Monday rendezvényével egy időben rendezik meg a Mobile Mondayt a Sanomaban. Az ismert network esemény most nem a Design Terminálban lesz, hanem a Demolában. A belépő regisztráció esetén csak 1000 Ft.

A Mobil Monday nemzetközi, inkább mobilosokat megszólító rendezvénye ingyenes. A Sanomában rendezett programon mobilos témák, érdekes előadások és némi networking keveredik majd. (több info itt!)

Holnap (kedd) este a Pioneers Unplugged rendezvényére vonul a hazai scene. A nemzetközi startup esemény, a Pioneers Unplugged ismét Budapestre látogat az InVendor rendezésében. Október 8-án a Loffice közösségi iroda fogadja be az inspirációra vágyó közönséget.

A Pioneers Unplugged a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye. Az Unplugged estek ezt a Pioneers szellemet hirdetik Európa különböző városaiban egy kapcsolatteremtő rendezvénysorozattal. Magyarországon immár második alkalommal kerül sor a Pioneers Unplugged-ra.

Ha nem jutottál el a First Mondayra hétfőn, kedden biztosan találkozhatsz Záboji Péterrel mivel ő moderálja a keddi eseményt.

Az előadók sorában Duda Ernő, sorozatvállalkozó,a Solvo Biotechnology alapítója és vezérigazgatója, SzabóCsaba a Singularity University közép-kelet európai versenyének alapítója és Bognár Botond a Singularity University magyarországi nagykövete szerepelnek.

Továbbá részt vesznek majd a Pioneers Festival bécsi rendezői is, akik ingyen fesztiváljegyet fognak kisorsolni egy szerencsés résztvevőnek.

A rendezvényre a regisztráció ezen a linken érhető el.

Pioneers Unplugged Budapest:
Időpont: Október 8 (kedd), 19:00 – 22:00 (kapunyitás 18:30-tól)

Gyertek el, találkozunk este… :-)

Megosztás

One thought on “Hova menjek hét elején?

  • És ne feledjük: a legfrissebb események mindig elérhetők a Startupnaptárban! Ízlés szerint a weben, Facebookon, okos- és butatelefonon, heti hírlevélben :) http://www.startupnaptar.hu/ :)

Comments are closed.