Pioneers Unpugged Budapest #4

Kóstolj bele ismét a bécsi Pioneers Fesztivál hangulatába!

A Pioneers Fesztivál immár negyedik alkalommal érkezik Budapestre, hogy népszerűsítse a bécsi több mint 2500 látogatót fogadó rendezvényt. A Fesztivál októberben 2 napon keresztül kápráztatja el a közönséget a világ leginnovatívabb technológiáival, lehetőséget kínálva az odalátogató startupoknak arra hogy a világ élvonalába kerüljenek. A Fesztivál résztvevői lehetnek befektetők, startupperek, ötletgazdag diákok és természetesen a témában érdeklődők, tehát az esemény mindenki számára nyitott, aki szeretné megtapasztalni milyen a “Pioneers élmény”. A jegyek már elérhetők a Pioneers Festivál honlapján.

944702_283823318428764_1434039432_n

A budapesti rendezvényt az InVendor rendezi a Design Terminálban június 18-án este 18 órás kezdéssel. Magyar startupok bemutatkozóját hallgathatják meg először az érdeklődők, köztük lesz a nem rég a Startup Sauna által kiválasztásra került MosaicLights, amely a technológia és a design innovatív kombinációjaként készül forradalmasítani a mozaik piacot. Ezen kívül pitchel még a Carol Contact Center, amely egy integrált multimédiás kontactcenter és kommunikáció-menedzsment megoldás. Ezután egy kerekasztal beszélgetés fog következni, ami nem kevésébé lesz hasznos azok számára akik tudni szeretnék hogyan szerezzenek befektetést. A Pioneers kerekasztalnál helyet foglal majd a Core Venture igazgatóságának elnöke, Varga János, mellette Molnár Bálint képviseli a Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-t, Kiss Gábor a Bonitás Kockázati Tőkealapot és Bodor András a Kaerous Tőkealapot. A beszélgetés során feltárjuk a befektetők preferencia rendszerét, kiderítjük mire is vágynak ők és összehangoljuk azzal, hogy mire is vágyunk mi, azaz a potenciális beruházási kínálat szerkezetébe ássuk bele magunkat és megvizsgáljuk a keresletet is befektetői szemmel. Az elmúlt időben szokatlanul sok pénz került a kockázati tőkésekhez az államtól, még sincs áttörő siker a magyar vállalkozói piacon. Ezzel a problémával kapcsolatban is kifaggatjuk a befektető társaságok képviselőit. Végül pedig kellemes környezetben a Design Terminál tetőteraszán networkölhet a magyar startup közösség és az érdeklődők. Gyere és csatlakozz Te is!

 

Jegyek az alábbi linken érhetők el:

http://www.eventbrite.co.uk/e/pioneers-unplugged-budapest-4-tickets-11723422071

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .