Külföld

Hahó! Mai szenzáció: jön a Silicon Island!!

Ez a legújabb mai őrület! Legalábbis, ha a pénz összejön. A szükséges 25 millió dollárból már van 21 milka. És még 29 nap van hátra! Egy sziget, ami a start-up-oké, San Francisco mellett. Tele coworking-gel és über-hajóval… csak ma! nézzétek!

Ehhez képest szerintem nem is sok a 25 millió dollár. Ez kb. 5 milliárd forint. No itt a nagy lehetőség! Elég csak a maradék 4 millió dollárt betolni és „istenkirályok” lehetnénk a szigeten! Ezt lényegében 2-3 hazai, Jeremie-tőkealap is össze tudná dobni, vagy néhány privát tőkealap önmagában is képes lenne rá.

Ez lenne csak a király belépő az ottani ökoszisztémába. Egyből egy klubba kerülhetnénk olyan geek-ekkel, mint Larry Ellison, aki kész Oracle irodát nyitni a szigeten. Vagy a Google alapító Sergey Brinnel, aki Google Maps drónjai a sziget biztonságára ügyelnének majd.

Képernyőfotó 2014-04-01 - 23.33.52

És mi mennyit adnánk érte vajon? Ha eldöntöttük, hogy beszállunk a sziget közösségi pénzgyűjtésébe, akkor akár egy dollárért is vehetünk jegyet! Hajrá, én már megtettem:

ITT

Várom a kommentbe azokat, akik „befizettek” és  „támogatják”!

Örüljünk együtt a szigetnek! Haha, bocs :-)

—–

 

 

(SZERKESZTŐSÉGI KÖZLEMÉNY: amennyiben a cikk megzavarta kedves Olvasóinkat, kérjük nézzék meg a publikálás dátumát. Mentségünkre szolgáljon, hogy a cikket aznap találtuk és publikáltuk!)

 

Megosztás