Címke: Insiderblog

Szóljon hozzá most!

Magyar műtő robot

Újfajta sebészeti robothoz készítenek érzékelőket hazai kutatók. A rendkívül kisméretű eszközök lehetővé teszik, hogy hagyományos operáció helyett a beavatkozást endoszkópiával végezzék új területeken is. Ezzel növelhető a műtétek sikeressége és a betegek túlélési aránya.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Itt a márciusi Insiderblog-havilap

Megjelent a Insider táblamagazin lap legújabb, 2014.  márciusi száma, benne az elmúlt hetek legizgalmasabb híreivel. Tableten, okostelefonon és bármely netképes gépen ingyenesen olvasható.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Rocketside – az izgalmas inkubátor!

Nos a Rocketside-ról már írtunk. De még nem ismerjük igazán. Egy új inkubátor, ami mögött klassz emberek lehetnek! Egyik postunk-ra befutott egy izgalmas vélemény, idézek: “Túl sok minden forog a “startup világ” körül, hogy szükségszerűen változzon az itthoni helyzet. Miért?”

Kategória: Hazai pálya
1 hozzászólás

Startup állásbörze jön!

Február 12-én, Budapesten megrendezésre kerül az első hazai startup állásbörze, a Startup Day! Részletek itt. Startup állások pedig itt a blogon.

Kategória: Blogzine
2 hozzászólás

Együtt a 4 sztár: Anka Márton is ott lesz!

A “start-up rocksztárok” elmondják: hogyan csináljunk ma rock bandát – szól az IVSZ Start-up konferencia szlogenje. Az eseményen Anka Márton (Log Me In) is ott lesz. Az Insiderblog.hu a rendezvény kiemelt médiapartnere.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Priority check-in a Seedcampre

Az IVSZ Start-up versenyének nyertese már biztosan ott lesz a Seedcampen. Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni az IVSZ Start-up versenyére. A verseny médiatámogatói közt van az Insiderblog.hu is.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Megjött a márciusi InsiderBlog magazin

Megjelent a Insider táblamagazin lap legújabb száma! Újra feltaláltuk a hírlevelet: nem csak tableten, okostelefonon és bármely netképes gépen ingyenesen olvasható, de le is tölthető. 

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Tőkét keres? Az InsiderBlog segít

Új menüponttal bővültünk: TŐKÉT KERES? Itt a magyarázat: az InsiderBlog.hu fő célja a tájékoztatás, ám egyúttal szeretnénk egyfajta hidat is építeni a tőkét kereső projektek és a befektetők közé. 

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Már 332-en az InsiderBlog adatbázisában!

Feltérképezzük a hazai startup ökoszisztémát!  Az immár 332 bejegyzésesre bővült adatbázisunk a  KI KICSODA menüpontban érhető el. Rövidesen újabb funkciókkal jelentkezünk. És okostelefonon, táblagépen ingyen olvasható újabb havi magazinunk.

Kategória: Blogzine
2 hozzászólás

Újsággá lett az Insiderblog!

Éljen az innováció! „Majdnem” kinyomtatott újsággá lettünk. Megjelent az Insiderblog táblagépen és okostelefonon, újságként olvasható .pdf változata. Ezúton köszönjük a Tablamagazin.hu oldal rengeteg segítségét. Az első szám innen letölthető.

Kategória: Blogzine
2 hozzászólás

332 szereplősre bővült az Insider adatbázis

Feltérképezzük a hazai startup ökoszisztémát!  Az immár 332 bejegyzésesre bővült adatbázisunk a  KI KICSODA menüpontban érhető el. Rövidesen újabb funkciókkal jelentkezünk.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Startupok