Címke: InVendor

Szóljon hozzá most!

A felvételizés Tinderét valósítanák meg

A fiatalok pályaválasztását forradalmasítanák a BCCH–uSchool vállalakozói klub döntőjének nyertes diákjai.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Hogyan dobbants Helsinkiből egészen a Szilícium-völgyig?

Február 23-án immár 5. alkalommal rendezi meg helyi szelekciós coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program.

Kategória: Blogzine
1 hozzászólás

2013 top: Oszkó, Böszörményi, Szabó

Szavazást lezártuk! Íme a nyertesek:  2013 legnépszerűbb start-up személyiségei Szabó Balázs és Imre Zsombor (301) lettek az Invendortól, utána ezüst Turcsán Tamás, alias Shy (264) következik, majd bronz érmes Záboji Péter, 125 szavazattal. A befektetők legnépszerűbbje Oszkó Péter. Gratulálunk!

Kategória: Hazai pálya
3 hozzászólás

Shy vs Balázs – csörte és legyen buli?

Beindult a szavazás!  A legizgalmasabb vetélkedés Shy (222 szavazat) és Szabó Balázs (220 szavazat) versenye a “legnépszerűbb start-up személyiség” díjért. Megindultak a felajánlások az FB-n is. Éles a helyzet! –  Apropó tartsunk díjátadó / évzáró / értékelő / miegymás bulit? … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
6 hozzászólás

Forbes a régiós start-up-okról

A hazai start-up világban tavaly tűnt fel és azóta sikert sikerre halmoz az InVendor és Szabó Balázs, a cég egyik vezetője. Balázsnak legutóbb egy cikke jelent meg a Forbes-ban, amelyet 4 nap alatt csaknem 6.000-en olvastak. Éljen és gratulálunk, ez … Folytatódik….

Kategória: Külföld
17 hozzászólás

Gazella jóslat: vajon ki nyer? (frissítve 10.09)

Nos pénteken volt a Gazella hivatalos döntő prezentációinak az ideje. Az inkubátori verseny még szombaton is zajlik, ezért ezt a postot csak vasárnaptól fogjátok tudni olvasni. — FRISSÍTETTÜK 2 új piaci infóval! (okt.8) + ma is egy infoval (okt. 9)

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Ha ősz, akkor irány Bécs!

A Design Terminálban, a startup világ és a kreatív ipar felkapott találkozópontján megrendezték meg kedden az első budapesti Pioneers Unplugged eseményt. Az Insiderblog stábja is jelen volt, már aki nincs éppen a “Völgyben”, mint prospero…

Kategória: Blogzine
3 hozzászólás

Londonban bizonyíthatnak a tőkét kereső magyar startupok

Piacra és befektetőre is lelhetnek a legtalpraesettebb cégek.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

BREAKING – magyar startup-ok NY-ban!

Az iCatapultosok beváltották ígéretüket és elkezdték szállítani a túlpartra a hazai startup-okat! Juhéé, éljen!

Kategória: Hazai pálya
3 hozzászólás

Full-szubjektív 2012. évértékelő – 1. rész

Nos elkezdtem merengeni azon, hogy 2012-ben mit ért el a startup közösség itthon? Az 1. részben az új szereplők piacra lépését elemzem: Blind Investment, Kairos, NFÜ stb.  (Figyelem, mindez blog. És véleményalapú. Csak így olvasd plz!)

Kategória: Kutatás
1 hozzászólás

Kairos, NIH, Fivosz – nem fogunk unatkozni!

A jövő hétre rengeteg esemény futott be. Elindult a Kairos Society idei diák-pályázata. Beindult az állami szektor, az Eureka konferencia-val és lesz egy izgalmas Fivosz-féle, fiatal vállalkozók hete – csak bírjuk kapkodni a fejünket, de miért is?

Kategória: Hazai pálya
3 hozzászólás

A Startup Sauna “Insider” sztorija

A legjobb induló vállalkozásokat keresi budapesti rendezvényén Európa egyik vezető nonprofit inkubációs programja, a finn Startup Sauna.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Budapestre jön a Startup Sauna is

Idén október 1-én először rendezik meg Budapesten a Startup Sauna bemelegítő rendezvényét, a Warmup-ot. A legjobb startup meghívást nyer az október végén Helsinkiben induló 6 hetes programra – írja partneroldalunk, a StartupCafe.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Oroszországból jelentjük: ismerik a magyar startupokat

Az oroszok is bíznak a startup vállalkozások erejében, az innováció gazdaság-élénkítő hatásában. A Szentpéterváron rendezett nemzetközi gazdasági fórumon egyetlen magyar résztvevő képviselte a hazai vállalkozói szférát: Szabó Balázs. Szerinte egyre jobbak a magyar startupok nemzetközi esélyei, sőt októberben Londonban is … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Külföld