Címke: Zsembery Levente

2 hozzászólás

Lehet a Jeremie-ben ingatlanba fektetni? (frissítve)

Ugyan már nem sokakat érdekel a Jeremie, mint tőke befektetési forma… azonban a napokban furcsa PR-cikket jelentettünk meg egy friss Jeremie-s befektetésről. Jól olvasom?  A cikk arról szól, hogy egy Jeremie-s tőkealap ingatlanfejlesztésbe fektetett? Vagy rosszul gondolom?  Egy kikötő “ingatlannak” … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Kik veszik meg a sok magyar Jeremie céget?

A stratégiai befektetők lehetnek a legaktívabbak. De mit mutatnak a közép-európai tapasztalatok, trendek, milyen lehetőségeik vannak a hazai cégeknek és befektetőknek? Egy konferenciának pont ez volt a témája a közelmúltban.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Amerikai zsűritagok is várják a Strartup verseny döntőseit!

Internet Hungary Startup versenyén szeptember 29-én amerikai zsűritagok is várják a Strartup verseny döntőseit!

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

240 millió a Real Balance Californiának az X-Ventures-től

Új befektetés a Jeremie 1-es X-Ventures Alphában: sikeresen zárult az X-Ventures Alpha újabb tranzakciója, amely során az Alap 240 millió forint kihelyezéséről döntött a Real Balance California Zrt. –be. Ezzel együtt 10-re nőtt a Jeremie 1-es Alap aktív befektetések száma.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Csökkenő tőkebefektetések! (frissítve)

Megjelent az EVCA (a HVCA európai megfelelője) friss, 2013-as statisztikája, ami szerint Magyarország jóval hátrébb csúszott, már ami a Venture Capital befektetések GDP-hez viszonyított arányát mutatja.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Új magyar startup könyv érkezik

Hozamrafting – Esettanulmányok a magyarországi kockázatitőke-befektetések vad vizeiről című kiadványt június 25-én 10 órától mutatják be a Kossuth Klubban.

Kategória: Blogzine
2 hozzászólás

2012 toptémák: Jeremie, DayOne. És BUÉK!

Ezek voltak a legolvasottabb témáink 2012-ben. Toplista az INSIDER blog első teljes évéről (lásd 2011. tavaszán indultunk). BUÉK kedves Olvasóinknak!! Köszönjük, hogy 2012-ben velünk tartottatok!

Kategória: Kutatás
2 hozzászólás

Jeremie I. dosszié 1. rész: BNV Equity

Úttörő sorozatunkban a Jeremie-befektetőket kérdezzük körbe, hogy látják a hazai kockázati-tőke piac fejlődését, és alapjuk teljesítményét.

Kategória: Hazai pálya, Jeremie-dosszié
1 hozzászólás

Profi szakértő írása az új Jeremie II.-ről

Exkluzív: Zsembery Levente, a Biggeorge’s-NV Equity vezérigazgatója értékeli a Jeremie II. kiírást. Kiderül: akár 80-100 cég is esélyes lehet magvető (seed) pénzre 2015 végéig, az új Növekedési Alapokból pedig Jeremie I.-ben tőkéhez jutott cégek újabb Jeremie befektetést kaphatnak, összesen akár … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
1 hozzászólás

Magyarország az élen! (Biggeorge’s-NV Equity kommentárral)

Az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) legutóbbi éves statisztikái szerint a GDP arányában Magyarország vezet a Jeremie kihelyezésekben. A friss adatokat Zsembery Levente, a Biggeorge’s-NV Equity Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.vezérigazgatója kommentálja.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles, Riportok
Szóljon hozzá most!

A BNV Equity vezetője az új Jeremie-ről

Hogy látja a szakma a Jeremie-kiírást? Jól működhet-e a tervezett 3 seed (magvető) alap? Az alábbiakban Zsembery Leventének, a Biggeorge’s-NV Equity Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatójának a vélemény-cikkét közöljük.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles, Startupok
Szóljon hozzá most!

Befektetőre talált a Noispot

Nemes egyszerűséggel közösségi kocsmázásnak fordítható a Noispot, amelybe BNV Equity Kockázati Tőkealap több mint 100 millió forintot tett. A starup versenyekről ismert szereplő a terjeszkedésre szánja a pénzt.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Helloandroid.com: 200 millió feletti cash a BNV-től

A Helloandroid.com oldalt üzemeltető, alkalmazásokat fejlesztő győri Atrecto Kft.-be több mint 200 millió forint értékben fektet be a BNV Equity Alapkezelő.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

A Jeremie tőkeprogram a régiós piacot is magával húzza

Tavaly a tőkebefektetések volumene csaknem a felére, 1 291 millió euróra csökkent a régióban, miközben a befektetések darabszáma növekedett. Az elindult Jeremie-program hatására bizonyos szegmensek ez év elején már élénkülni kezdtek. Sőt, a programnak betudhatóan, a régióban Magyarországon kívül is … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya