AppleBlogzineHazai pályaKülföldMobiltech

Magyar app a TechCrunch ajánlásával

Már több kiemelkedő alkalmazást készített a Distinction Kft. fiatal csapata, most egy alkalmazásokat ajánló app-el álltak elő, ami már iOS-re is elérhető.

Tavaly szeptemberben már beszámoltunk a Distincion fejlesztési terveiről, többek között az AppFlow-ról is. A tegnap óta már az iTunes-ban is elérhető alkalmazás eddig Windows Phone-ra volt csak elérhető. Ahogy a TechCrunch cikke is megemlíti számos alkalmazás van már, amelyik a felhasználóknak hasznos alkalmazásokat és játékokat kínál az ízlésének megfelelően, de a magyarok fejlesztése ezek közül magasan kiemelkedik.

A Valley Connect segítségével növekedő cég ugyanis gyönyörű designt készített, amit már a windows mobilos platformján is 400 ezren töltöttek le. A közösségi élmény és a vizuális elemek társítása valóban egyedivé teszik az alkalmazást. A fejlesztők korábban megrendelésre is számos alkalmazást készítettek például a Skyscanner-nek vagy az Audi-nak, de most már a saját termékekre szeretnének koncentrálni. Ennek érdekében Orosz Bálint és társai át is költöztek Kaliforniába, a Szilícium-völgybe. Reméljük a jövőben még több hazai cégnek sikerült az amerikai megjelenés!

Megosztás