Címke: Day One

Szóljon hozzá most!

Több forrás az OTP-DAY ONE Magvető Alapnál

A Jeremie után is van élet: Az eredetileg 1 milliárd forintos jegyzett tőkével induló Alap bővítését egyszerre indokolta a meglévő és sikeres portfólió cégek növekedése (ún. follow-on befektetés) és az újabb, ígéretes régiós startupokba történő befektetési igény. 

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Dollármilliók a magyar önvezető autónak!

A 2,5 millió dolláros (kb. 700 millió forintos) tőkeemelés nemzetközi befektetői kör bevonásával jött létre: a német autóipari óriáscég kockázati tőke részlege, a Robert Bosch Venture Capital és a finn Inventure kockázati tőkealap-kezelő mellett beszállt az OTP-Day One Magvető Tőkealap … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
5 hozzászólás

Itt a Portfolion-Day One közös Alap

A PortfoLion Zrt. OTP-DayOne Kockázati Tőkealap néven új befektetési tőkealapot indít a DayOne Capital Zrt.-vel. Az új alap akár még ötletszintű cégeket is céloz: 1 milliárd forint tőkével alakul, amely kizárólag magánforrásból származik.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles
Szóljon hozzá most!

(Exkluzív) Day One: megvan a második is

A Day One második befektetése a valóságot hekkeli. A Quargo látványos QR kódos app 10 milliót kapott a kezdeti költségekre és további 40 milliót ígért be a Day One Capital.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Mobiltech
2 hozzászólás

Viva’la Startup Chile! – exkluzív interjú

Magyarok világsikerei másképpen: Forgács Simonék , Kipu Linguas startup-ja és a SmartVineyard után a héten a Brickflow, harmadikként (!) kijutott a Startup Chile programba, amely a startup világunk legkillerebb inkubációja! Exkluzív interjú.

Kategória: Külföld
1 hozzászólás

Itt a Day One első befektetése: 70 millió a Flan Technologies Kft-nek

A Day One Capital kockázati tőkealap 70 millió forintot fektetett a tartalomhirdetési szolgáltatást és adatvizualizációs tartalommenedzselő rendszert fejlesztő Flan Technologies Kft-be. A befektetés a külföldi terjeszkedést, valamint a termékfejlesztést segíti.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Startupok
Szóljon hozzá most!

Összejött a Day One tőkéje

Sikerrel jött össze az első magyar üzleti angyal-befektetői tőkealapjának, a Day One Kockázati Tőkealap I. befektetési jegyeinek a jegyzése. A befektetők összesen 402 millió forint értékben jegyeztek az alap befektetési jegyeiből. Az Alap elsősorban induló, hazai innováció alapú vállalkozásokba kíván … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Első Napi videóüzenet a Day One-tól

Amint azt a minap megírtuk, Szeptember 30-ig lehet jegyezni Magyarország első angyal-befektetői tőkealapjának, a Day One Kockázati Tőkealap I. befektetési jegyeit. Most felleltünk egy remek beharangozó videót is, annak aki angyalokat szeretne látni.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Indul a Day One jegyzése

Szeptember 30-ig lehet jegyezni Magyarország első angyal-befektetői tőkealapjának, a Day One Kockázati Tőkealap I. befektetési jegyeit. A Straub Elek, Simó György, Molnár András és Kákosy Csaba nevével fémjelzett kockázati tőkealap elsősorban induló, hazai innováció alapú vállalkozásokba kíván fektetni, az informatika, … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
1 hozzászólás

Mit tegyen, aki Jeremie-nek kicsi, nagybácsinak nagy?

Igény, az volna rá – hangzik a vicc poénja. Akit a vicc érdekel, az keressen rá a Guglin, itt nem idézzük, mert nem P.C., azaz politikailag nem korrekt. Meg különben sem szeretjük az ilyen vicceket. Akit viszont ez a bejegyzés … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya