Címke: InnoEnergy PowerUp!

Szóljon hozzá most!

Magyarország is csatlakozott az InnoEnergy HUB-hoz

Az EH Invest Zrt. nyerte el Európa vezető fenntarthatósági vállalatának pályázatát, mely által hazánkban is létrejött az ökoszisztémák összekapcsolására szolgáló InnoEnergy HUB.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

16 ország energetikai startupjával mérkőzhetsz meg

Rekordszámú, 108 jelentkező érkezett eddig az energiaipar startupjainak legnagyobb közép-európai versenyére az InnoEnergy PowerUp! pályázatára. A PowerUp! verseny nagy döntője Budapesten lesz, míg a regionális megmérettetéseket intenzív workshopok előzik meg, lehetőséget biztosítva a résztvevők számára, hogy kidolgozhassák pályázatuk részleteit, illetve továbbfejleszthessék előadói … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Energetikai, energia-megtakarítást ígérő startupok – ide gyertek

Energetikai, vagy energiához kapcsolható (esetleg környezetvédelmi, de energia-megtakarítást ígérő) startupod van? Ide gyere el augusztus 30-án esete 6-ra!

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Startup aranyláz: 6 milliós fődíj, 45 milliós befektetés

Energetikai startupoknak csaknem 11 milliós összdíjazású hazai és 45 millió forintos befektetési lehetőséget adó nemzetközi versenyt hirdet az InnoEnery. A PowerUp! versenyre már csak szeptember 11-ig lehet jelentkezni, a magyar elődöntő: október körepén. Budapesten lesz a 15 régiós országot érintő … Folytatódik….

Kategória: Blogzine