Címke: Prezi.com

Szóljon hozzá most!

PREZI $57m vagy mégse?!

Született a Face-n egy izgalmas, opponáló hozzászólás, ami kapcsán elgondolkodtam. Idézem: PRO  POST: “57M-et kapott a Prezi!” (via Shy) – KONTRA KOMMENT: “Mire fel? Kb 100USD egy PowerPoint, ugyhogy 57mUSD-ból lehet venni pár darabot, amúgy sem értem régóta, hogy a Prezi miért “szárnyal” … Folytatódik….

Kategória: Riportok
1 hozzászólás

Breaking News: Prezi=40 million user (en)

Prezi Announces 40 Million Users. Presentation platform celebrates 5th anniversary with 10 million new sign-ups since October.

Kategória: Blogzine
5 hozzászólás

Segítsetek plz: ez milyen konf?

Mert izgalmasnak tűnik, de nem tudom hová tenni. És ez nem reklám, csak felkaptam rá a fejemet: STRETCH

Kategória: Blogzine
5 hozzászólás

Miért csatlakozott Árvai Péter a Gazellához?

Ma este csak úgy dőlnek a meglepetések! Árvai Péter manifesztumot adott ki arról, hogy csatlakozott a Gazella zsűrihez. A NIH oldalán pedig este megjelent, hogy kik lesznek még a zsűriben: 3 külföldi a piaci, és 4 magyar az állami oldalról. … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
3 hozzászólás

VAUV-feeling 1. rész: Singularity, a yuppie-tudás itthon!

A jövő csütörtöki underground előtt két nagy “vauv” érzés is elkapott. Egyik Bp és San Francisco viszonylatban, a másik Londonban (de ezt majd a 2. részben jön). Az első rész tehát a tegnapi Singularity University (SU) döntő backstage postja lesz! … Folytatódik….

Kategória: Riportok
2 hozzászólás

Lezártuk a térképet, jön a poszter!

Jelentem ma lezártuk a Startup Térkép 2012-t. Megy a Prezi.com grafikusának, aki révén elkészíthetjük majd a posztert. Ezt az ápr. 18-i SUU-n tudjátok majd megvenni. Köszönjük a sok véleményt, módosítási javaslatot. Megfogadtuk!

Kategória: Kutatás
1 hozzászólás

Havonta 1 millió új felhasználó és új funkció: hang

Már túl van a 20 millió felhasználón a Prezi!

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Innovációs pályázat startupoknak

Index.hu, Kancellar.hu, KA-VOSZ, Nemzeti Innovációs Hivatal, Prezi.com – bemutatkozik az Invitel InnoMax és InnoApps pályázatának idei zsűrije. Az évek óta futó díjra idén a jelentkezési határidő február 25.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Frissítettük a Startup Térkép 2012-t

A hétvégén módosítottuk és frissítettük a Startup Térkép 2012-t. Tucatnyi hozzászólást, javaslatot kaptunk – ezeket ezúton is köszönjük!

Kategória: Kutatás
1 hozzászólás

Új irodába költözik a Prezi!

Januárban még arról olvastam, hogy mennyire “felpezsdíti” a hazai építész szakma gondolkodását a Prezi Károly körúti irodája. Most pedig itt a hír, hogy új irodába költöznek! Méghozzá milyenbe!!

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Iskola fiatal vállalkozóknak

Magyarország több száz fiatal vállalkozó tehetsége vesz részt azon a ma kezdődő egyhetes rendezvénysorozaton, amelyet a budapesti Colabs Startup Center indít.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

3D hátterek és animáció a Preziben

A Prezi különleges vizuális élményt nyújtó új funkcióinak köszönhetően az előadók még emlékezetesebben mondhatják el történeteiket, mutathatják be prezentációikat.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Startupok
Szóljon hozzá most!

Innovatív cégek az Európai Üzleti Díj kapujában

Innováció – ez a fogalom messze kiemelkedett azon jellemzők közül, amelyekkel az idei European Business Awards magyar nemzeti döntősei írták körül üzleti tevékenységüket. Az RSM tanácsadó cég által támogatott megmérettetésen a középdöntőbe jutott húsz magyar vállalkozás példája mutatja: ha a … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
3 hozzászólás

Nekik hogyan sikerült? Reggeli a Prezi főhadiszállásán

A Prezi ügyvezetőjétől, első kézből kaptak segítséget az induló startup cégek alapítói. Remek háttérinfók derültek ki. Nem mindennapi esemény volt tegnap!

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Riportok