Két örvendetes hír

A Portfolion és az Oracle is jó híreket jelent be a mai napon.

Értesüléseink szerint az Oracle Hungary hivatalosan is bejelenti a mai nap folyamán, hogy a az Oracle Corporation döntése értelmében újabb fejlesztési erőforrást hoz a vállalat Magyarországra. Az új Applications Lab hamarosan indul Budapesten, a szakirányú munkaerő toborzása már folyamatosan zajlik.

A PortfoLion Zrt. által, a Jeremie I. program keretében megvalósított első sikeres „exit-jéről”, a Cryo Management Kft. tulajdonrészének értékesítéséről sajtóbeszélgetés keretében lehet megtudni a cégtől.

A PortfoLion Zrt. 2011 januárjában szerzett részesedést a Cryo-ban az OTP Kockázati Tőkealap I. biztosította forrásból. A Cryo a biotechnológiai piac úttörő szereplője kutatás-fejlesztéssel, speciális eszközök gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Társaság közös tulajdonlása alatt, a Cryo dinamikusan fejlődött, üzleti gyakorlata és szervezete egyre professzionálisabbá vált, végig teljesítette az üzleti célokat, ezzel felkeltve egy nemzetközi szereplő érdeklődését. További részletek itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .