Címke: Telenor

Szóljon hozzá most!

Magyar diák a Nobel-békedíj átadáson

A Telenor Csoport 2013 decemberében rendezte meg az első Youth Summitot, amelyen 25 fiatal társadalmi vállalkozót látott vendégül Ázsia és Európa országaiból. Magyarországot Kálmán Kristóf, győri egyetemista képviselte, aki sikerrel szerepelt a Telenor hazai, Mobillal egy jobb világért! címmel meghirdetett őszi … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
k_IMG_8542
Szóljon hozzá most!

Beindultak a megrendelések Be-novative-nál

A 2012-ben szilícium-völgyi innovációs díjat nyert Be-novative elnyerte első nagyvállalati megbízását: a Telenor az innováció elkötelezettje

Kategória: Blogzine
be-novative3
Szóljon hozzá most!

Puli: Welcome home!

Hazatért a marokkói sivatagból a Google és az XPRIZE Alapítvány nemzetközi holdversenyén résztvevő magyar Puli Space csapat rover prototípusa.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Kutatás
puli1
2 hozzászólás

Összefoglaló az IVSZ start-up konferenciáról

Tudatosabb gyerekvállalást segítő alkalmazással és bioszenzorral nyerték a start-up versenyt.

Kategória: Blogzine
IVSZ_logo
2 hozzászólás

Öt konferencia hívogatja a startupokat (frissítve)

Kicsit felpörögnek az események húsvét után. Új eseményekkel gazdagodik a magyar startup verseny paletta. Most beharangozzuk, később (és folyamatosan, éppen most is)  tudósítunk a legfontosabb eseményekről.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
suupizza
Szóljon hozzá most!

Innovációs pályázatot hirdet a Telenor

Diákok jelentkezését várják kommunikációs témában.

Kategória: Hazai pálya
telenor
1 hozzászólás

Tovább fejlődik a magyar érzelemfelismerő

A világon elsőként a Nextent Zrt. állt elő valós idejű hang alapú érzelemfelismerő rendszerrel, amit telefonos ügyfélszolgálatoknál lehet eredményesen használni.

Kategória: Hazai pálya
nextent
Szóljon hozzá most!

Indul a Mobil Weekend

Ma kezdődik a Mobil Weekend, amelynek keretében fejlesztőket, szakmabelieket, mobil- és játékrajongókat is várnak a Budapest belvárosában lévő VAM Desgin Centerbe. Az eseményt a Telenor, a Microsoft és a Nokia támogatja, sőt, még mi is ott leszünk.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Mobiltech
Mobil_weekend_logo
1 hozzászólás

Érzelmeinket lesi a Telenor

Magyar fejlesztésű, nemzetközi viszonylatban is egyedülálló, a beszéd alapján a kulcsszavak és érzelmek különálló felismerésére képes, mesterséges intelligencia alapú rendszerrel teszi hatékonyabbá telefonos ügyfélszolgálatának működését a Telenor. A Nextent Informatika által kifejlesztett, Voice Miner névre keresztelt alkalmazás segítségével az eddig … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya, Mobiltech
Voice-Miner-300x168
1 hozzászólás

Cél a mobilpénztárca magyar bevezetése

A Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone valamint a MasterCard, az OTP Bank és a SuperShop megalakította a Mobil Tárca Egyesületet. Céljuk, hogy egységes mobil NFC alapú technológiát Európában az elsők között vezessék be Magyarországon.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Mobiltech
nfc_mcard
Szóljon hozzá most!

Android Workshop a Telenornál

A mobilinternet és az okostelefonok, táblagépek nem csupán a mindennapokat tehetik könnyebbé, de forradalmasíthatják az oktatás és a tanulás jelenleg alkalmazott módszereit – derült ki a Telenor nyári szünet utáni első Android Workshopján.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Mobiltech
okosok_2