Címke: Jeremie

Szóljon hozzá most!

Hahó! Mai szenzáció: jön a Silicon Island!!

Ez a legújabb mai őrület! Legalábbis, ha a pénz összejön. A szükséges 25 millió dollárból már van 21 milka. És még 29 nap van hátra! Egy sziget, ami a start-up-oké, San Francisco mellett. Tele coworking-gel és über-hajóval… csak ma! nézzétek!

Kategória: Külföld
Képernyőfotó 2014-04-01 - 23.38.52
Szóljon hozzá most!

Gonna private! – új üzenet a backstage-ből

“Gonna private” – ez volt a fő üzenete a VC Summit backstage-nek számomra. Mert nem ültem be az előadásokra.  Inkább a “folyosó” hangulatára voltam kíváncsi! Inkább a kint beszélgettem a VC Summit-en. (Apropó gratula Nikitának, hiper kezdet volt!! Jövőre várjuk … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
tumblr_mwk68zyxfc1qdtt4ao1_500
7 hozzászólás

Jeremie: létezhet a magába harapó kígyó?!

Jaj a Facebook-on olvastam és erre nem tudom mit válaszoljak! Durva! Müller Tomi FB-bejegyzését idézem: “Számomra régi kérdést vet fel, hogy mennyire “etikus” egy kockázati tőke befektető csapatnak saját startup fejlesztésű és kivitelezésű projekteket indítani…”

Kategória: Hazai pálya
tumblr_mz2c67asfx1runsubo1_500
Szóljon hozzá most!

A Docler fektetett a Zinemath-ba

Újabb céggel, egy digitális mozgóképfeldolgozást forradalmasító vállalkozással bővült a Docler csoport befektetési portfoliója, de a befektetés összegét nem közölték. 

Kategória: Blogzine
Zinemath_logo
Szóljon hozzá most!

UBER – az 50 mrd-s Google bedőlés

Nos van egy usd 258M-es deal, ami forintban olyan 50 milliárdot jelent. Legalábbis a Google ennyit tolt be az UBER-be, ami most a Valley-ben az egyik legmenőbb mobilos limo szolgáltatása…És ez most egy baleset miatt bedőlni látszik. (Info by WIRED)

Kategória: Külföld
UBER hivatalos fotó.
Szóljon hozzá most!

Nyilvánosak az első Jeremie II. seed befektetések

A Kairos 3 cégbe fektetett be 170+200 millió forintot.

Kategória: Hazai pálya
startup-seed22
Szóljon hozzá most!

Jeremie főnök lett a start-up-ok barátja!

Éljen és gratulálunk! Garamvölgyi Balázs lett a Jeremie alapokat felügyelő MV Zrt. első számú vezetője! (Az MV Zrt minden Jeremie befektetési döntést lát… és felügyel. Azaz ereje van változtatni, ha akar.) Tehát éljen! Ez fantasztikus, mert Balázs az, aki rendszeresen … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
gara
4 hozzászólás

Miért csatlakozott Árvai Péter a Gazellához?

Ma este csak úgy dőlnek a meglepetések! Árvai Péter manifesztumot adott ki arról, hogy csatlakozott a Gazella zsűrihez. A NIH oldalán pedig este megjelent, hogy kik lesznek még a zsűriben: 3 külföldi a piaci, és 4 magyar az állami oldalról. … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
arvai
3 hozzászólás

Hol tart a Jeremie? – frisssropogós! vegyékvigyék!

Korábban keseregtem, hogy lelassult a befektetési piac. Nos a számok is ezt tükrözik. Az adatok alapján a tőkekeret 37 %-át fizették ki a startup-oknak. A maradék 63% pár hónap alatt fog eljutni? (Részletes adatok következnek)

Kategória: Hazai pálya
szikra
1 hozzászólás

Vizsgálat az MV Zrt-nél, Jeremie ügyben

A Facebook-on értesültünk a Magyar Nemzet keddi számában megjelent információról, amely alapján a Jeremie tőkealapok felügyeletét ellátó MV Zrt. adatszolgáltatását vizsgálják.

Kategória: Hazai pálya
succes
1 hozzászólás

Grassroot és a lelassuló befektetési piac

Van egy szakmai kifejezés, amit itthon nem használunk, nem ismerünk, nem akarunk ismerni. Ez a “grassroot”, azaz a tömeges befektetési piac. Az a terület, ahol “csíráznak” az ötletek. Amiből idővel kinő a “csúcssiker”. Miért nincs ez még itthon? – vitairat, … Folytatódik….

Kategória: Kutatás
tumblr_mpvex421PS1qz7lxdo1_r1_500
2 hozzászólás

Forrásbőség – alapkezelők listája

Augusztus 30-ig hirdeti ki az NFÜ a Jeremie 4 győztesét.

Kategória: Blogzine, Jeremie-dosszié
pénz
5 hozzászólás

Tőkebőség, projektínség

A Jeremie program több fordulója elárasztotta a piacot kockázati tőkével; de nehezen látszik, hogy hol fog ez a rengeteg tőke magának helyet találni. 

Kategória: Blogzine
penz
3 hozzászólás

Kik a Jeremie 3 nyertesei?

Ismerős és ismeretlen cégek is kaptak forrást.

Kategória: Blogzine
pénezeső2
2 hozzászólás

Jeremie 3 eredmények

Kihidették a Jeremie 3 eredményeit, de még nem dőlt el minden végleg.

Kategória: Blogzine
jeremie
2 hozzászólás

Mi a startup dolga, amikor dől össze a piaca?

Hát mostanában nagyon hallani, hogy a Jeremie-2 pénz elköltését kitolják még 1-2 évre. Hallani, hogy a Jeremie 3-ban  ”közeli” vállalkozók jelennek meg a kocka-tőke piacon is. Utóbbit úgy, hogy immár magyar bázissal, de akár “offshore” piacon működő cégbe is fektethetnek. … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
tumblr_mno9azdGgz1qj0qlso1_500
1 hozzászólás

Itt a Jeremie 4! (frissítve)

Tegnap óta újabb 2 darab, 3-3 milliárdos uniós forrású Jeremie alapra lehet pályázni – súgta meg egy tőkés ismerőünk. Íme a Jeremie 4!

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
jeremie
3 hozzászólás

iCatapult – piacfoglalás 1. rész

Nos ez az 1. rész, és nem véleményalapú. Az iCatapult sikerrel vette az első állomást, a New York-ba indult túrát és meghirdette új USA-beli programját. Erről Hild Imre vezető számolt be ma este, a Design Centerben tartott útibeszámolón.

Kategória: Külföld
SV
1 hozzászólás

ANK – A Nagy (piaci) Koncentráció

Nem lennék meglepve, ha az idei ősz arról szólna, hogy néhány piaci szereplő elkezdi a tőkealapjait koncentrálni… Nem lepnék meglepve, ha azt látnám, hogy néhány tőkés még erősebb lenne…. és hogy kik? Színtiszta találgatás következik! Vagy mégsem? Ez az ANK!

Kategória: Piaci füles
tumblr_mkwu6pynVl1qzoaqio1_1280
1 hozzászólás

Vauv pletykák: LOFFICE és JEREMIE-3

Piaci értesülés szerint a LOFFICE júniusban startup programot indít! Vauv!! Várhatóan egy ügyvédi iroda és néhány mentor válogatja majd az új internetes oldalon jelentkező ötletgazdákat. A pletyka arról is szól…

Kategória: Hazai pálya
klementz_loffice_550.original