Címke: microsoft

Szóljon hozzá most!

Kínai tablet és okostel. Win-alapon, itthonról – avagy: jönnek a CTE-k

Hamarosan új márkájú, Kínában gyártott Windows-os tabletek és okostelefonok jelenhetnek meg a hazai elektronikai boltokban.

Kategória: Blogzine
Visconte_3
Szóljon hozzá most!

430 millió forinttal lép külpiacra az IPR

430 millió forintos tőkebefektetéssel lép külpiacra a magyar cég. Az IPR-Insightsban a Bonitas is meglátta a lehetőséget.

Kategória: Blogzine
ipr
Szóljon hozzá most!

Szövegértők gyorsítósávban – havi 37 ezer forint ajándékba!

Melyik startup cég ne örülne, ha támogatásként 3 évre szoftver licenszeket, több ezer dollár értékű felhőhasználatot (ahol a Microsoft termékei mellett nyílt forrású szoftvereket is szabadon futtathat), szakmai támogatást és fejlesztői fiókokat kapna a Microsofttól? A lehetőség adott: a Microsoft BizSpark programjában éppen ezt nyújtja. … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
bizspark1
Szóljon hozzá most!

Keresik a legjobb fiatal startup-csapatot!

A Microsoft keresi Magyarország legjobb fiatal csapatát. A legjobb startup ötleteket profi technológiai és üzleti szakemberek segítségével valósíthatják meg a fiatalok.  December 14-ig pályázhattok!

Kategória: Blogzine
imagine-cup-2015
4 hozzászólás

Kik ők?! – RoboPhone

Nos tök jó dolog a Facebook! Mert kiderül, hogy a hivatalos emberek hol és mivel roadshow-znak külföldön rólunk! És ez nem a hivatalos helyekről derül ki, hanem egy új start-up oldaláról!  Nézzétek csak! Kik ők?

Kategória: Hazai pálya
ro4
Szóljon hozzá most!

Az InnoApps verseny győztesei

Fiatal fejlesztők mutatták be innovatív alkalmazásaikat az InnoApps versenyen, amelynek célja, hogy a közösségi bevonást elősegítő mobilalkalmazások fejlesztését ösztönözze. A kezdeményezés mögött a Huawei Technologies, a Microsoft és a European Young Innovators Forum (EYIF) áll.

Kategória: Blogzine
app alkalmazás
Szóljon hozzá most!

Imagine Cup – a legjobb ötletek

Ígértem, hogy folytatom a beszámolómat a Microsoft Imagine Cup diákversenyéről, amelyről júliusban tudósítottam, Szentpétervárról. Nos a legmeglepőbb diák innovációkat válogattam ki, amelyek inspirálhatnak mindannyiunkat. (lásd 1. rész ITT)

Kategória: Riportok
Microsoft IC LearnInvisible
Szóljon hozzá most!

Microsoft CityNext: városfejlesztés XXI. századi módszerekkel

A Microsoft bejelentette a City Next nevű nemzetközi kezdeményezését.

Kategória: Blogzine, Külföld
microsoft
3 hozzászólás

Imagine Cup 1 – Miért épp a Microsoft?

Szentpétervárról tudósítom az InsiderBlogot a Microsoft Imagine Cup diákversenyéről. Figyelem, exkluzív interjú is lesz arról, hogy az Miscrosoft a közel múltban startup-okat támogató accelerátor programot indított! Szóval jön az 1. rész!

Kategória: Riportok
20130708_143341
2 hozzászólás

Impact mindenhol… most Bécsben!

Bécsben jártam pénteken az egyik Climate-KIC-es inkubált projektem bemutatóján. Jövő héten pedig talán részt vehetek a SU megnyitó fináléján a Szilícium Völgyben. És mindenhol az “impact” a kulcs. Ezt beszéli most a világ! Ez most a fő progresszió! De mi … Folytatódik….

Kategória: Külföld
tumblr_mnziyzqZbb1qz9qooo5_500
Szóljon hozzá most!

Egy helyen az innovációs világ

Innotrends Hungary 2013 néven KFI konferenciát és szakkiállítást rendez június 11-12-én, a Millenárison a Nemzeti Innovációs Hivatal. Blogunk az esemény médiapartnere.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
innotrends1
Szóljon hozzá most!

SUU’13 KICKOFF – meghirdetjük végre!

No az a nagy helyzet, hogy hétfő óta nem tudjuk az új SUU site-ot beizzítani! Ciki vagy nem, sajnos ez van! Pedig a héten már megakartuk hirdetni a SUU 2013-as startup versenyt! De nem gond, mert “underground” vagyunk. Site ide … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
Blogra
2 hozzászólás

Lezártuk a térképet, jön a poszter!

Jelentem ma lezártuk a Startup Térkép 2012-t. Megy a Prezi.com grafikusának, aki révén elkészíthetjük majd a posztert. Ezt az ápr. 18-i SUU-n tudjátok majd megvenni. Köszönjük a sok véleményt, módosítási javaslatot. Megfogadtuk!

Kategória: Kutatás
Map2
Szóljon hozzá most!

Microsoft Imagine Cup – lehetőség diákoknak

Fejlesztésben otthonosan mozgó diákok összesen 300 ezer dollárt nyerhetnek.

Kategória: Blogzine
imagine cup
Szóljon hozzá most!

Telemedbook: a Microsoft szerint a régió legjobb Azure fejlesztése

A Microsoft globális „Your Business. Your Fame.” versenyen kapott jelentős, régiós elismerést egy magyar termék.

Kategória: Hazai pálya, Külföld, Techbulvár
telemedbook
Szóljon hozzá most!

Interjú: Ville Kairamo, a Demola vezetője

A Tamperéből indult és már Budapesten is megtalálható innováció hálózat alapítójával és vezetőjével beszélgettünk az új rendszerű innovációról.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Riportok
Demola_logo
Szóljon hozzá most!

Demola: céges fejlesztési megbízások diákoknak

Budapesten nyitotta meg harmadik kutatóbázisát a finn kezdeményezésre létrejött Demola hálózat. A Budapesti Műszaki Egyetem diákjait a modern környezetben valós problémák megoldására kapnak lehetőséget, ráadásul fizetést is kaphatnak.

Kategória: Blogzine
Demola_logo
Szóljon hozzá most!

Indul a Mobil Weekend

Ma kezdődik a Mobil Weekend, amelynek keretében fejlesztőket, szakmabelieket, mobil- és játékrajongókat is várnak a Budapest belvárosában lévő VAM Desgin Centerbe. Az eseményt a Telenor, a Microsoft és a Nokia támogatja, sőt, még mi is ott leszünk.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Mobiltech
Mobil_weekend_logo
1 hozzászólás

Microsoft-Nokia konferencia: jön a Mango

Közösen szervez fejlesztői konferenciát november végén a Microsoft és a Nokia. Az esemény célja, hogy a magyarországi okostelefon fejlesztői társadalommal megismertesse a Windows Phone platformban rejlő lehetőségeket és magyar fejlesztők által készített sikeres alkalmazásokat mutasson be.

Kategória: Blogzine, Mobiltech
windows_phone_7_mango
4 hozzászólás

18. heti riport: Mobil és email sztár, és Facebook-elit startupok

Izgalmas hét volt: MS és Skype frígy, Google I/O esemény, frissült az Android Market. E mellett történt pár klassz startup befektetés is: Sourcebit, a toplistás mobil app-gyártó; Branchout, a Facebook üzleti elit klubja; Mailgun, a jövő e-mailje… Olvass bele!

Kategória: Riportok
branchout2