Címke: Singularity University

Szóljon hozzá most!

Gyógyító álmokat terveznek

Álmokat tervezne a regionális innovációs verseny győztese: a Singularity University CEE negyedik alkalommal rendezte meg regionális innovációs versenyét, a Global Impact Competitiont, melynek döntője múlt csütörtökön zajlott Budapesten.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Tavaszi konf-ok – csökkenő érdeklődés?

“Sok a vadász és kevés a fóka” – hallottam annak kapcsán egy véleményt, hogy a tegnapi nap két eseményén miért is voltak olyan kevesen. Legalábbis a két évvel ezelőtti tömeghez képest. Smartmobil és Singularity konf volt tegnap.

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Ösztöndíj a NASA-hoz! Jelentkezz!

Global Impact Competition 2015 néven az ismert Singularity University (SU) újra versenyt rendez. Ősztöndíj lehetőség a Szilícium-völgyben lévő NASA Research Parkba.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Tedd jobbá egymillió ember életét!

Neked mi a hároméves terved? Jobbá tennéd egy millió ember életét a technológia révén? A  Singularity University eseménye. Most, csütörtök este.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Január 31-ig lehet pályázni a Singularity versenyre

Január 31-ig lehet jelentkezni az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Global Impact Compatition tehetségkutató versenyre. Ezt a Szilícium völgyi Singularity University hirdeti meg a kelet közép európai régióban.

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Videótudósítás a Singularity csúcsról a Figyelőtől

Starupok hozzák el a negyedik ipari forradalmat!!! Videós tudósítás a Singularity csúcsról a Figyelő online-től.

Kategória: Blogzine
4 hozzászólás

Singularity’s Summit 1. – az állam megmozdul!

A hét a Singularity University (SU) mega rendezvényének a hete. Summit mindenhol!  Ami kedden kezdődött és utána naponta folytatódott. Az 1. részben megtudhatjuk, hogy az állam miként is kapcsolódott be a nemzetközi “think tank” globális bevonzó képességű eseményébe.

Kategória: Riportok
Szóljon hozzá most!

Singularity exkluzív! +24!

Nos pénteken idejön a Szilícium völgy krémje. Itt lesz a tech- és future high society. Megkérdeztük a szervezőket, hogy van-e vmi kedvcsináló info. És lőn!

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Startupok a Design Terminálban: Startra kész Magyarország!

A Design Terminálban mutatkoznak be Magyarország leginnovatívabb technológiai vállalkozásai november 14-17. között. A Startra kész Magyarország! olyan témákat jár körül, mint a mesterséges intelligencia, a robotika, a neurotechnológia, vagy a 3D nyomtatás.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Budapesti tech csúcs

A Siingularity University első európai exponenciális technológiai csúcstalálkozóját Magyarországon tartják.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

SUMMIT – Forbes is Budapestre hív!

Már a Forbes is nyomja, hogy gyere Budapestre. A Summit-re: “Tickets are selling out, so be sure to order soon!”

Kategória: Külföld
3 hozzászólás

Napi bennfentes – Singularity csúcs!

A Singularity University (SU) 1. világ konferenciáját (=summit-jét) novemberben Budapesten tartja! A magyar szervezők hiper érdeme, hogy a szervezés jogát pl. London elől (!) elhozták. Ebben nagy szerepe volt az előző évek magyar sikereinek és Szabó Csabáék kitartásának. Spéci infok … Folytatódik….

Kategória: Piaci füles
2 hozzászólás

Impact mindenhol… most Bécsben!

Bécsben jártam pénteken az egyik Climate-KIC-es inkubált projektem bemutatóján. Jövő héten pedig talán részt vehetek a SU megnyitó fináléján a Szilícium Völgyben. És mindenhol az “impact” a kulcs. Ezt beszéli most a világ! Ez most a fő progresszió! De mi … Folytatódik….

Kategória: Külföld
3 hozzászólás

Senior – avagy a nagyfiúk bulija?

Azon gondolkodom mostanában, hogy a sok pénz a piacon miképpen fog exitálni? Azaz lesznek-e sikeres befektetések itthon? Kik lesznek azok a “nagyfiúk”, akik az elsőként csinálnak sikert a magyar befektetők közül? És kik azok, akik érzésből nyomják és mégis gyorsabban … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
3 hozzászólás

VAUV-feeling 1. rész: Singularity, a yuppie-tudás itthon!

A jövő csütörtöki underground előtt két nagy “vauv” érzés is elkapott. Egyik Bp és San Francisco viszonylatban, a másik Londonban (de ezt majd a 2. részben jön). Az első rész tehát a tegnapi Singularity University (SU) döntő backstage postja lesz! … Folytatódik….

Kategória: Riportok
4 hozzászólás

Magyar projekt nyerte az amerikai innovációs versenyt!

A Singularity University Budapesten rendezett döntőjének két győztese,  Juhász Márton  és a lengyel Aleksandra Orchowska nyáron utazhat a NASA kaliforniai kutatóbázisára.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Régiós innovációs verseny a Singularity University-től

 A szilícium-völgyi Singularity University Global Impact versenyében 10 döntős projekt versenyez a 25.000 dollár értékű fődíjért. Egy magyar projekt is bejutott!

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Külföld
Szóljon hozzá most!

Még lehet jelentkezni az amerikai innovációs versenyre

A nyeretesek a NASA Kutatóbázisára, a Szilícium Völgybe mehetnek tanulni.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Újabb Singularity verseny

Itt a legújabb amerikai célú diákverseny a Kairos Society versenye után. A Singularity Egyetem tavaszi versenyén a  legjobbak közül ketten mehetnek a NASA Kutatóbázisára, a Szilícium Völgybe.

Kategória: Külföld
4 hozzászólás

Full-szubjektív 2012. évértékelő – 2. rész

Folytatjuk merengésünket a 2012-es óév hazai startup világáról. Az év nagy sztorijainak és csalódásainak értékelése következik: Seedcamp sztori, Singularity nyitás, és az inkubációs programok elmaradt sikere. (Illusztrációk: a vintage gyűjteményemből)

Kategória: Kutatás