Címke: icatapult

2 hozzászólás

Mi lesz veled iCatapult? Hild Imre átigazolt

Hild Imre a Digital Factory nevében küldött ki számos start-up-nak felhívást! Imre korábban a Primus Tőkealap által gründolt és Gazella nyertes (vagy vesztes? bocs…) inkubátort vezette, az iCatapultot. Aztán a váltás kapcsán sokan arról pletykáztak, hogy bizony a kezdeti bejelentésekhez … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Elmarad! Mai iCatapult esemény!

Anno bereklámoztuk, de sajnos elmarad! Ne menjetek oda. Hild Imre a Face-n szólt, idézzük a közleményét:

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Mi ez?! Az iCatapul Global újra a placcon

(UPDATE 0410: AZ ESEMÉNY ELMARADT!!) Meglepődve olvastam az “iCatapult Global” új eseményének meghívóját egy áprilisi eseményükre: “Egyszer volt hol nem volt, egy ‘távoli galaxisban’ egy magyar vállalkozó részese volt egy 50 milliárd forintos exitnek… igen, jól olvastad. 50, és millárd. … Folytatódik….

Kategória: Külföld
Szóljon hozzá most!

Global Startup Battle magyarokkal

Magyarok, németek, amerikaiak és brazilok indítottak közösen új vállalkozásokat a hétvégén.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Hahó okt. 14! Y-Combinator!!

Hahó csak szólok, hogy ma du. a világ legnagyobb inkubátora, a Y-Combinator kiadta a témákat, amiket nagyon vár az új idényben… És amikre lehet jelentkezni. Nevezzetek! Tavaly 9000-en próbáltak szerencsét.

Kategória: Külföld
7 hozzászólás

Jeremie: létezhet a magába harapó kígyó?!

Jaj a Facebook-on olvastam és erre nem tudom mit válaszoljak! Durva! Müller Tomi FB-bejegyzését idézem: “Számomra régi kérdést vet fel, hogy mennyire “etikus” egy kockázati tőke befektető csapatnak saját startup fejlesztésű és kivitelezésű projekteket indítani…”

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Gazella kisokos az iCatapulttól

“Mi, az iCatapultnál hiszünk abban, hogy a hazai ökoszisztéma sikerességéért mindannyiunknak tenni kell. Csak úgy lehetünk sikeresek hogyha egymással együttműködünk és támogatjuk az előremutató kezdeményezéseket. Az elmúlt időszakban nagyon sok kérdés érkezett hozzánk a Gazella pályázattal kapcsolatban. Ezekre mindig próbáltunk az … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
6 hozzászólás

Inkubált nyertesek

A NIH pályázatán nyertes csoportok kaptak akkreditációt, és “versenyezhetnek” az NFÜ kiírásában az inkubációs program pénzeire.

Kategória: Blogzine
2 hozzászólás

Lean Startup előadás ma este

Lean StartUp – A kezdetek címmel ma este Biás Csongor ad elő az iCatapulttól. Ingyenes a program.

Kategória: Blogzine
2 hozzászólás

iCatapult – piacfoglalás 2. rész

Itt már a kérdéseimet vetem fel. Mert szerintem idén az iCatapult a legizgalmasabb piaci kísérlet, amely képes új utat mutatni a teljes hazai szakmának VAGY esetleges sikertelensége, komoly piaci zárványokat okozhat. (Figyelem szubjektív és elemző anyag jön!)

Kategória: Külföld
3 hozzászólás

iCatapult – piacfoglalás 1. rész

Nos ez az 1. rész, és nem véleményalapú. Az iCatapult sikerrel vette az első állomást, a New York-ba indult túrát és meghirdette új USA-beli programját. Erről Hild Imre vezető számolt be ma este, a Design Centerben tartott útibeszámolón.

Kategória: Külföld
1 hozzászólás

ANK – A Nagy (piaci) Koncentráció

Nem lennék meglepve, ha az idei ősz arról szólna, hogy néhány piaci szereplő elkezdi a tőkealapjait koncentrálni… Nem lepnék meglepve, ha azt látnám, hogy néhány tőkés még erősebb lenne…. és hogy kik? Színtiszta találgatás következik! Vagy mégsem? Ez az ANK!

Kategória: Piaci füles
2 hozzászólás

Bajkonour kapcsol… izéé ismét NY!

Nem férek a bőrömbe, még mindig ezen a NY sztorin pörgök! Mert okés az ügy! Mert az utóbbi 2 évben ez az ami igazán lázba hoz! Mert vkik kiszabadultak innen, friss levegőt venni. Íme az iCatapult klassz videója! Élesben – … Folytatódik….

Kategória: Külföld
1 hozzászólás

Gyors interjú New Yorkból

A Zinbox egyik alapítója válaszolt kérdéseinkre, e-mail-ben és gyorsan. Ők most New York-ban túrnéznak az iCatapult segítségével. Íme egy kis kinti hangulat! Hajrá!

Kategória: Külföld
3 hozzászólás

Bukj el gyorsan, legyél sikeres még gyorsabban!

Lean Startup Machine nemzetközi hálózat (40 város és 100 workshop) 3 napos workshopot rendez Budapesten “Bukj el gyorsan, legyél sikeres még gyorsabban” címmel.  Időpont és hely: április 26-28 között, a Design Terminálban. Blogunk az esemény médiapartnere, így nyereményjáték is indul egy … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
8 hozzászólás

New Age 2013 – piaci elmélkedés

2 hete furcsa piaci jelenségekről hallok. Beszélgettem szakmabeliekkel és mások is érzik. Idén történik vmi a startup világban. De a befektetőknél mindenképpen… Kivel áll össze a DayOne? Mi lett volna a Portfolion 2. exitje? Kinek ad pénzt a Docler? Hogy épít piacot az … Folytatódik….

Kategória: Kutatás
Szóljon hozzá most!

Májusban veletek New Yorkban

Májusban New York Város Gazdaságfejlesztő Hivatala (NYCEDC) ismét megrendezi a 3 napos World to New York City (W2NYC) programot.  Magyarok is utazhatnak.

Kategória: Blogzine, Külföld
Szóljon hozzá most!

iCatapult: katapultálj New Yorkba!

Vadonatúj programot mutatott be az iCatapult üzleti- és technológiai fejlesztő központ, melynek révén a magyarországi induló technológiai vállalkozások sikeresen kiléphetnek a nemzetközi piacra.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
4 hozzászólás

Full-szubjektív 2012. évértékelő – 2. rész

Folytatjuk merengésünket a 2012-es óév hazai startup világáról. Az év nagy sztorijainak és csalódásainak értékelése következik: Seedcamp sztori, Singularity nyitás, és az inkubációs programok elmaradt sikere. (Illusztrációk: a vintage gyűjteményemből)

Kategória: Kutatás
1 hozzászólás

New York! Buli! És magyar startup-ok!

Este az év bejelentésének lehettünk tanúi. Ha startup lennék, rohannék az iCatapult csapatához, hogy vegyenek be a programba! És ezerrel küldjenek ki New York-ba! Beszámoló a Primus ma esti premierjéről, amit előzőleg már találgattunk.

Kategória: Külföld