Címke: ustream

Szóljon hozzá most!

Dolgozz a legjobbakkal – segít a Bridge Budapest

Hat különleges fiatal, hat menő cégnél, hat hónap gyakorlattal életre szóló élményt szerezhet! Itt a Bridge Budapest ösztöndíj: siess, már csak pár napig lehet jelentkezni!

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Mától indul az élő közvetítés a Stretch konferenciáról

 Melyek azok a módszerek, amelyek sikerre visznek a folyton változó, kihívásokkal teli környezetben? Melyek a legjobb stratégiák egyéni és csoport szinten?  A hatékony vezetés és menedzsment legújabb nemzetközi gyakorlatai mindenki számára elérhetőek az idei Stretch konferencia élő közvetítésének köszönhetően.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Egy szerencsevadász magyar kalandjai a Szilícium-völgyben (4. rész)

MIT ÉR A MAGYAR, HA SZILÍCIUM-VÖLGYI? A MAGYAR INFORMATIKUSOK VERSENYKÉPESEK – LENNÉNEK, ha ki tudnának jutni a Szilícium-völgybe. Az elmúlt héten több magyarral is találkoztam itt a környéken, és sikerült képet kapnom az ide szakadt honfitársaink munkájáról, életéről, terveiről. Sok … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

JÖN! MyContceptTV a Fly konferenciáról

Kövesd élőben az interneten a FLY konferencia eseményeit, amelyeket február 4-5-én rendeznek, Budapesten az Akvárium Klubban. A livestream közvetítést a startup üzleti tervezés szakértő cége, a MyConcept jóvoltából valósul meg. (x)

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Párizsi versenyre mehetnek a legjobb startupok

Prezi, Ustream és befektetők választják ki a legjobb online startupokat péntek este

Kategória: Blogzine
1 hozzászólás

WoW! Magyar start-up-ok a világban!

Vauv csak kapkodom a fejemet: Burján Bálinték – a Forbes oldalai után – a Ustream-ben jártak. (ja ez Budapesten van, bocs!)  Az 5L a dublini Websummit-on szerepelt. Van új Intel Business Challenge, ahol magyar csapat tarolt és a Prezit megint … Folytatódik….

Kategória: Külföld
3 hozzászólás

Tech Jungle: új start-up törzsek jönnek!

Jungle-be kerültünk és új törzsek jönnek! Új start-up globál sikerek. A régiek és az újak. A régiek: LogMeIn – Ustream – Prezi (röviden: LUPA-törzs). Újak: NNG –  IND – Balabit (NIBA-törzs). Melyiket kövessük? A LUPA vagy a NIBA törzset?!

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Csak szólunk: szerdán “mega” Craft!

Nekünk nem sokat mond (bocs, nem vagyunk fejlesztők…), de nagyon komolynak tűnik! Csaknem 50 (!) külföldi előadó! És van olyan workshop, ami 600 dolcsiba kerül és már “sold out”. Mi van?! Ez micsoda?! CRAFT! – talán a legnagyobb hazai fejlesztői … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Újra indul a Bridge Budapest ösztöndíjprogramja

Boston és San Francisco után idén több távol-keleti állomásra és Izraelbe is eljuthatnak a magyar fiatalok a Bridge Budapest segítségével.

Kategória: Blogzine
6 hozzászólás

Forbes a régiós start-up-okról

A hazai start-up világban tavaly tűnt fel és azóta sikert sikerre halmoz az InVendor és Szabó Balázs, a cég egyik vezetője. Balázsnak legutóbb egy cikke jelent meg a Forbes-ban, amelyet 4 nap alatt csaknem 6.000-en olvastak. Éljen és gratulálunk, ez … Folytatódik….

Kategória: Külföld
Szóljon hozzá most!

Senki sem nyaral?

Hahóóó, Startup világ… Mi történik? Fel van bolydulva minden , és mindenki, mint a hangyaboly… Egész héten rohangáltam mindenfelé. Megpróbálom összeszedni a dolgokat, de még végiggondolni is sok ilyen melegben.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Techbulvár
Szóljon hozzá most!

Beindult a BridgeBudapest

A három legismertebb magyar startup indította útjára a kezdeményezést.

Kategória: Blogzine
3 hozzászólás

VAUV-feeling 1. rész: Singularity, a yuppie-tudás itthon!

A jövő csütörtöki underground előtt két nagy “vauv” érzés is elkapott. Egyik Bp és San Francisco viszonylatban, a másik Londonban (de ezt majd a 2. részben jön). Az első rész tehát a tegnapi Singularity University (SU) döntő backstage postja lesz! … Folytatódik….

Kategória: Riportok
2 hozzászólás

Viva’la Startup Chile! – exkluzív interjú

Magyarok világsikerei másképpen: Forgács Simonék , Kipu Linguas startup-ja és a SmartVineyard után a héten a Brickflow, harmadikként (!) kijutott a Startup Chile programba, amely a startup világunk legkillerebb inkubációja! Exkluzív interjú.

Kategória: Külföld
Szóljon hozzá most!

Konferenciát hoz a Prezi, a LogMeIn és a Ustream

Az MLOC.JS nemzetközi JavaScript konferencia február 14. és 16. között lesz  Budapesten. A szervezők (Prezi, LogMeIn és Ustream) közös célja , egy nemzetközi szinten is kivételes, színvonalas esemény Pestre hívása.  

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Iskola fiatal vállalkozóknak

Magyarország több száz fiatal vállalkozó tehetsége vesz részt azon a ma kezdődő egyhetes rendezvénysorozaton, amelyet a budapesti Colabs Startup Center indít.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Még mindig forró a startup-ősz

A sűrű őszi szezon egyes rendezvényei végre a személyes élmények és tapasztalatok átadásáról szólnak. Az E-breakfast és az EEF Speakers Series is erősítik a hazai startup ökoszisztémát.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Riportok
5 hozzászólás

Budapest – Aiming to be the most vibrant start-up scene in CEE

A SUU-n a a fellépők cipőjén kívül a legizgalmasabb kérdés talán az volt, hogy miért tart magyar ember angolul előadást. A válasz rendkívüli egyszerű: az angol az üzlet, és különösen a start-up világ nyelve, az a kiugróan jó üzleti lehetőség, … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Riportok
Szóljon hozzá most!

Az év deal-je: 3,25 milliárd a Prezinek

A 2009-es 350 millió után most nem kevesebb, mint 3,25 milliárd forinttal száll be az Accel Partners kockatőke befektető a Prezibe. Az Accel olyan cégekbe fektetett eddig, mint a Facebook, a Dropbox, a Groupon, a Rovio, a Kayak és a … Folytatódik….

Kategória: Apple, Blogzine, Hazai pálya, Külföld, Piaci füles, Startupok
1 hozzászólás

Légy szerény és vár a világsiker!

Friss tudósítás a BME Vilamosmérnök karról, ahonnan pár perce értem vissza egy fél 10-ig tartó, mega-mega kerekasztalról, startup témában. A beszélgetők között pedig nem kisebb világsikerek képviseltették magukat, mint a Ustream alapítója, Fehér Gyula, vagy a friss üdvöske a Prezi.com. … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya